Fotballsentralens tabelltips Eliteserien 2022

Wed 30.March 10:09

Fakta og ligastatistikk fra Eliteserien 2021, presentasjon av lagene i Eliteserien 2022, vinnerodds og tabelltips fra Fotballsentralen. Og Oddskampen, en nydelig konkurranse!

Hva skjer med hjemmefordelen når corona gir tomme stadioner?

Wed 19.August 14:40

Mye har vært skrevet om den antatte hjemmefordelen i fotball og hva som ville skje når corona gir tomme arenaer for alle fotballkamper. Hva skjedde egentlig?

Før sesongstart: Sør-Koreas K League 1 2020

Wed 06.May 12:48

K League starter endelig opp og fotballfans får en ny liga å følge i koronaens år. Vinner Jeonbuk Hyundai Motors igjen, eller får Ulsan sin hevn? Kan noen andre blande seg?

Savn er det eneste navn jeg vet på kjærlighet

Wed 15.April 11:50

Om savnet etter norsk fotball, dugnadsstekte vaffelhjerter med jordbærsyltetøy og tribuner med røde plastseter.

Hvordan taper man penger på oddsen?

Wed 26.February 14:34

Alle som driver med oddstipping vil oppleve tapsrekker. Nøkkelen til suksess er å håndtere både tap og gevinster, men hvordan?

Spille på oddsen: En eller flere kamper på kupongen?

Fri 20.December 13:08

Mange oddstippere har for vane å levere omfattende oddskuponger med mange forskjellige kamper. Slik får de en heftig odds som ser forlokkende ut. Men vinner de noe og hva lønner seg?

Siste runde i Champions League gruppespill 2019/20

Fri 06.December 11:28

Under følger noen tidlige tanker om de siste 16 kampene i årets gruppespill i Champions League. Noen lag er allerede videre, andre kjemper for livet!

Full gjennomgang av siste runde i Eliteserien 2019

Thu 28.November 08:32

Bare en av de åtte gjenstående kampene i Eliteserien er uten betydning for medaljer eller nedrykk. Og snøen truer med å skape kaos. Gjør klar for en av tidenes mest spennende avslutningsrunder!

Velkommen til nye Fotballsentralen

Fri 13.September 16:32

Fra før kjente dere kanskje Fotballsentralen som en ren statistikk-side, men nå har vi valgt en litt annen retning. Fotballsentralen har fått ny hovedsponsor, og vi har også signert flere nye spillere.