SchücoArena: En grundig titt på oppgjøret DSC Arminia Bielefeld - FSV Mainz 05 i Bundesliga

Motivasjon og innsatsnivå er ikke problemet når DSC Arminia Bielefeld får besøk av FSV Mainz 05. Her får du det du behøver vite om kampen!

Innsikt:
  • DSC Arminia Bielefeld har ikke vunnet en kamp enda.
  • FSV Mainz 05 har ikke spilt en eneste 0-0 kamp borte.

Tempoet er høyt om dagen og begge dagens lag spilte kamp for få dager siden. Det kan påvirke laguttaket.

T T U T T

DSC Arminia Bielefeld form og statistikk

DSC Arminia Bielefeld har spilt 5 Bundesliga-kamper på hjemmearenaen denne sesongen, med sluttproduktet 0-3-2 (vunnet-uavgjort-tapt). Hjemmelaget har tapt to hjemmekamper på rad nå og plages litt av det.

Ingen gevinst for Bielefeld i deres forrige kamp, bortematchen mot FSV Mainz 05 (etter ekstra-omganger) der sistnevnte vant 2-3. Keeper Stefan Ortega var irritert etter 2-3-tapet mot FSV Mainz 05 (etter ekstra-omganger) sist. Det er litt surt å gjøre syv redninger uten at det resulterer i et godt resultat for laget. Patrick Wimmer fikk ble av en jury gitt karakteren 9.42 ut av 10 i det møtet og var følgelig klubbens mest sentrale. Midtbanespilleren Wimmer serverte to målgivende, slo to nøkkelpasninger og driblet seg forbi motstanderen 7 av 8 ganger.

Det endte med tap i Bundesliga-kampen før det, 1-3 hjemme mot Borussia Dortmund.

En svikt i offensive egenskaper har vært litt for ofte fremtredende hos Bielefeld på eget stadion i ligaen fram til nå, kun 2 scoringer på 5 matcher. Det er i snitt lavere enn 0,5 mål per kamp. Med over halvannet baklengsmål i snitt per hjemmekamp vil det være en overdrivelse å kalle Bielefeld-forsvaret for uovervinnelig. Laget har sluppet inn 8 mål på sine 5 hjemmekamper. Du finner mer målstatistikk på "Statistikk"-fanen over.

V V T T T

FSV Mainz 05 form og statistikk

Som det gjestende laget i Bundesliga-kamper har FSV Mainz 05 levert følgende så langt: 1-0-3 (vunnet-uavgjort-tapt). Den reisende Mainz-fansen tenker nå at reiseutgiftene må refunderes med poeng snart, ettersom bortelaget har tapt begge sine to siste bortekamper.

Jonathan Burkardt, Karim Onisiwo og Marcus Ingvartsen scoret mål i FSV Mainz 05s forrige kamp, hjemmeseieren mot DSC Arminia Bielefeld (etter ekstra-omganger) som endte 3-2. Marcus Ingvartsen kom fra benken til matchvinnende scoring i DSC Arminia Bielefeld (etter ekstra-omganger)-kampen, til stor glede for hovedtrener og selvutnevnt taktisk geni B. Svensson. Alexander Hack (forsvar) var sitt eget lags mest sentrale spiller med jurydommen 8.1. Hack slo tre nøkkelpasninger og vant 8 av 14 dueller.

Det resultatet kom etter hjemmeseieren mot Augsburg (4-1) i Bundesliga.

Gjestene har scoret 3 mål på 4 bortekamper i ligaen, et snitt på under én scoring per kamp. Mainz har måttet tåle 6 baklengsmål i disse kampene.

Innbyrdes oppgjør

Vi har data for de siste syv kampene spilt mellom disse to lagene. DSC Arminia Bielefeld har vunnet tre, to endte uavgjort og FSV Mainz 05 har vunnet to ganger. to av disse matchene endte med tre eller flere scoringer, fem kamper endte med to eller færre mål.

Nøkkelstatistikker i Bundesliga denne sesongen:
  • DSC Arminia Bielefeld har mer kamper over 2.5 mål hjemme enn borte.
  • DSC Arminia Bielefeld har sluppet inn minst dobbelt så mange mål som de har scoret.

Bundesliga:
Tyskland:

Les mer om Bundesliga

Bundesliga er den øverste fotballdivisjonen i Tyskland. Den ble etablert i 1963, etter at den tyske fotballen før dette foregikk i regionale ligaer. Bundesliga har 18 lag som møter hverandre hjemme og borte. Det gir totalt 34 serierunder som skal spilles før en tysk mester kan kåres. Bundesliga er en svært populær liga og rangert som nummer tre i Europa, med globale varemerker som Bayern München og Borussia Dortmund i spissen.