Aalesund vs Start hometeam logo Aalesund vs Start awayteam logo

Aalesund vs Start

lø 26.oktober 18:30

To lag som nyter en god sesong så langt, og dette oppgjøret er viktig for begge. Her er alt du trenger før møtet mellom Aalesund og Start!

KFUM vs Kongsvinger hometeam logo KFUM vs Kongsvinger awayteam logo

KFUM vs Kongsvinger

sø 27.oktober 14:00

Tabellen forteller om en fordel KFUM så langt med deres 5. plass på Obosligaen-tabellen. Kongsvinger ligger lengre ned på sin 7. plass.

Notodden vs Tromsdalen hometeam logo Notodden vs Tromsdalen awayteam logo

Notodden vs Tromsdalen

sø 27.oktober 14:00

To lag som begge bor i "kjelleren" i Obosligaen, Notodden med sin 14. plass og Tromsdalen plassert nummer 16. Begge har en god sjanse til å forbedre sin situasjon i denne matchen.

Jerv vs Nest-Sotra hometeam logo Jerv vs Nest-Sotra awayteam logo

Jerv vs Nest-Sotra

sø 27.oktober 14:00

Jerv sliter, men håper å overraske når de høytflyvende gjestene fra Nest-Sotra kommer på besøk. Vi snakker 11. mot 4. plass og hjemmefansen har nok moderate forventninger.

Ullensaker / Kisa vs Sandefjord hometeam logo Ullensaker / Kisa vs Sandefjord awayteam logo

Ullensaker / Kisa vs Sandefjord

sø 27.oktober 15:00

Hjemmefordelen kan muligens veie opp forskjellen i tabellposisjon når Ullensaker / Kisa ønsker Sandefjord velkommen til kamp. Hjemmelaget er 23 poeng bak.

Raufoss vs Sogndal hometeam logo Raufoss vs Sogndal awayteam logo

Raufoss vs Sogndal

sø 27.oktober 18:00

Det kjempes om å komme nærmere topplagene når disse to midt-på-tabellen lagene møtes. Raufoss holder 8. plass og Sogndal er nummer 6.

HamKam vs Strømmen hometeam logo HamKam vs Strømmen awayteam logo

HamKam vs Strømmen

sø 27.oktober 18:00

Hjemmefansen forventer tre poeng fra dette oppgjøret, med fordelen av eget gress og en motstander et stykke bak på tabellen. HamKam er på 10. plass mens gjestene ligger som nummer 13.

Sandnes Ulf vs Skeid hometeam logo Sandnes Ulf vs Skeid awayteam logo

Sandnes Ulf vs Skeid

sø 27.oktober 18:00

To lag som begge bor i "kjelleren" i Obosligaen, Sandnes Ulf med sin 12. plass og Skeid plassert nummer 15. Begge har en god sjanse til å forbedre sin situasjon i denne matchen.

Obos-Ligaen analyser, statistikk, lagoppstillinger og oddstips

OBOS-ligaen er det offisielle navnet på den nest øverste divisjonen fotball for menn i Norge. I likhet med Eliteserien har OBOS-ligaen 16 klubber som spiller mot hverandre to ganger, hjemme og borte. Etter disse 30 kampene rykker de to øverste opp, mens lagene på tredje- til sjetteplass spiller opprykkskvalifisering. De to nederste lagene rykker direkte ned, mens laget på 14.plass spiller kvalifisering for å unngå nedrykk.