Lillestrøm vs Vålerenga hometeam logo Lillestrøm vs Vålerenga awayteam logo

Lillestrøm vs Vålerenga

lø 26.oktober 16:00

Sesongkortholdere hos Lillestrøm har ikke sett mange seierne denne sesongen, med laget på en 11. plass så langt. Vålerenga håper de kan forsvare og forbedre sin høyere posisjon på tabellen (9. plass) i denne kampen.

Haugesund vs Strømsgodset hometeam logo Haugesund vs Strømsgodset awayteam logo

Haugesund vs Strømsgodset

sø 27.oktober 18:00

Med et forsprang på 7 poeng i følge ligatabellen skal Haugesund være favoritter til å ta alle poengene i møtet med Strømsgodset.

Kristiansund vs Viking hometeam logo Kristiansund vs Viking awayteam logo

Kristiansund vs Viking

sø 27.oktober 18:00

Hjemmefordelen kan muligens veie opp forskjellen i tabellposisjon når Kristiansund ønsker Viking velkommen til kamp. Hjemmelaget er 5 poeng bak.

Tromsø vs Ranheim hometeam logo Tromsø vs Ranheim awayteam logo

Tromsø vs Ranheim

sø 27.oktober 18:00

Viktig duell på nedre delen av ligatabellen, med to lag som opplever mer bekymring enn glede. Dette er en klassisk "sekspoenger" mellom lag på 12.- og 14. plass.

Stabæk vs Odd hometeam logo Stabæk vs Odd awayteam logo

Stabæk vs Odd

sø 27.oktober 18:00

Stabæk håper å utnytte hjemmebanefordelen til å dekke opp den antatte kvalitetsforskjellen mellom lagene. Hjemmelaget er nå 16 poeng bak Odd.

Mjøndalen vs Sarpsborg 08 hometeam logo Mjøndalen vs Sarpsborg 08 awayteam logo

Mjøndalen vs Sarpsborg 08

sø 27.oktober 18:00

Mjøndalen ønsker Sarpsborg 08 velkommen til en viktig kamp på nedre del av tabellen. Hjemmelaget kommer rett fra 0-0 mot Bodø / Glimt, bortelaget spilte 1-1 mot Brann.

Rosenborg vs Molde hometeam logo Rosenborg vs Molde awayteam logo

Rosenborg vs Molde

sø 27.oktober 20:00

Både Rosenborg og Molde herjer høyt på tabellen i Eliteserien med henholdsvis 4.- og 1. plass. Dette bør bli en thriller!

Brann vs Bodø / Glimt hometeam logo Brann vs Bodø / Glimt awayteam logo

Brann vs Bodø / Glimt

ma 28.oktober 19:00

Hjemmefordelen kan muligens veie opp forskjellen i tabellposisjon når Brann ønsker Bodø / Glimt velkommen til kamp. Hjemmelaget er 13 poeng bak.

Strømsgodset vs Rosenborg hometeam logo Strømsgodset vs Rosenborg awayteam logo

Strømsgodset vs Rosenborg

Fri 01.November 19:00

Strømsgodset sliter, men håper å overraske når de høytflyvende gjestene fra Rosenborg kommer på besøk. Vi snakker 15. mot 4. plass og hjemmefansen har nok moderate forventninger.

Eliteserien analyser, statistikk, lagoppstillinger og oddstips

Eliteserien er den øverste divisjonen i norsk herrefotball. 1937 regnes som fødeåret for en norsk landsdekkende serie, og det har vært mange endringer i navn og format siden. Fra 2009 ble dagens format med 16 lag tatt i bruk, og disse møter hverandre hjemme og borte for totalt 30 serierunder. De to lagene med færrest poeng rykker ned, mens laget på 14.plass spiller kvalifisering for å unngå nedrykk.