Egersund Idrettsparken: En titt i kampen Egersund - Vard i PostNord-ligaen

Tabellen forteller om fordel Egersund så langt med deres 2. plass på PostNord-ligaen-tabellen. Vard ligger lengre ned på sin 7. plass.

Innsikt:
  • Egersund har scoret minst dobbelt så mange mål som de har sluppet inn hjemme.
  • Vard har mer kamper over 2.5 mål borte enn hjemme.

Det går i ett med kamp, restitusjon og trening for disse lagene om dagen, og begge spilte match for bare få dager siden. I det minste er kampprogrammet rettferdig.

U T V V V

Egersund form og statistikk

Egersund har gjort sine saker godt her i Egersund Idrettsparken denne sesongen med 5 seiere fra 7 PostNord-ligaen-kamper. Ikke alle kampene har endt med full pott, med 0 uavgjorte og 2 tap.

Det er tørke for hjemmelaget som nå har spilt 185 minutter uten å score i ligaen. P. Johannesen var sistemann som nådde nettmaskene.

Venner deler, og det gjorde også Egersund og Øygarden i forrige match. Egersund var på besøk og fikk med seg 0-0 hjem.

Det endte med tap i kampen før det, 0-1 hjemme mot Levanger.

Mål avgjør fotballkamper og Egersund lager en del på hjemmebane; 15 nettkjenninger på 7 seriekamper. Defensivt har Egersund vært svært dyktige så langt. Under et halvt mål i snitt er sluppet inn per hjemmekamp (3 på 7 kamper). For mer statistikk kan du klikke "Statistikk"-fanen over.

T T U T T

Vard form og statistikk

2 seiere, 2 uavgjorte og 2 nederlag. Det er det foreløpige produktet fra Vard på bortebane i PostNord-ligaen denne sesongen. En ny sjanse venter i denne matchen. Vard ser ut til å lide av akutt hjemlengsel så fort man forlater hjemmets trygghet; i hvert fall er de to seneste bortekampene tapt. Alle gode ting er tre?

Angrepsspillet til Vard har vært impotent en periode nå, laget har ikke scoret i ligaen på 218 minutter.

Det ble hjemmetap 0-1 for Vard sist, som da var gavmildt vertskap for Skeid.

Vard tapte sin reise til Skeid 0-5 før det.

En kjapp retur til eget gress etter denne kampen for Vard, som tar i mot Fram til PostNord-ligaen-kamp om tre dager.

Vard har levert godt med scoringer på reisene sine hittil med 9 nettkjenninger på 6 bortekamper i ligaen. Vard har måttet tåle 10 baklengsmål i disse kampene.

Innbyrdes oppgjør

Lagene har møtt hverandre tidligere denne sesongen og resultatet ble: Vard - Egersund 1-1. De siste ti innbyrdes oppgjør: Egersund vant en, Vard vant fire og fem kamper endte uavgjort. tre matcher endte med over 2,5 mål, syv kamper med under 2,5 mål.

Kampstart: 18:00
Arena: Egersund Idrettsparken (1924 sitteplasser)

Nøkkelstatistikker i PostNord-ligaen denne sesongen:
  • Egersund har ikke spilt en eneste 0-0 kamp hjemme.

Les mer om PostNord-ligaen

PostNord-ligaen (tidligere 2. divisjon) er det tredje øverste nivået i norsk fotball for menn og består av 28 lag fordelt på to avdelinger. De 14 lagene i hver avdeling møter hverandre hjemme og borte for totalt 26 seriekamper hver. Vinnerne av hver avdeling rykker opp til OBOS-ligaen mens lagene på annenplass spiller opprykkskvalifisering. De tre nederste i hver avdeling rykker rett ned.