Bundesliga før avspark: Kan DSC Arminia Bielefeld sikre tre poeng mot SpVgg Greuther Fürth?

Vi skal til Bundesliga og må scrolle litt ned på tabellen for å finne disse to klubbene. Her er alt du bør vite om DSC Arminia Bielefeld - SpVgg Greuther Fürth!

Innsikt:
  • DSC Arminia Bielefeld har mer kamper over 2.5 mål hjemme enn borte.
  • SpVgg Greuther Fürth har færrest scorede mål (13) i Bundesliga

I denne matchen bør det ikke være noe problem med intensitet, ettersom begge lag skal være godt hvilt og forberedt. La oss satse på mye action foran begges mål!

U V V T U

DSC Arminia Bielefeld form og statistikk

Med 1 Bundesliga seier, 5 uavgjorte og 3 tap (hjemme) er ikke DSC Arminia Bielefeld akkurat overfylte av selvsikkerhet.

Venner deler, og det gjorde også "De blå" og SC Freiburg i forrige match. DSC Arminia Bielefeld var på besøk og fikk med seg 2-2 hjem. Skyhøy temperatur i de avsluttende minuttene mot SC Freiburg. Lasmes mål i det 87. minutt annullerte motstanderens ledelse 0-2 og fastsatte resultatet til uavgjort etter 90 minutter. Lasme skaffet uavgjort etter å ha kommet på som innbytter og scoret. I startoppstillingen i dag? Midtbanespiller Schöpf var "De blå"s mest sentrale i det oppgjøret (av en jury gitt ratingen 7.22 ut av 10). Midtbanemesteren slo to nøkkelpasninger og traff på 40 av 50 pasninger.

Før den kampen, bortevinst mot RB Leipzig.

Vertskapet er beskjedne favoritter i denne kampen, bookmakerne estimerer sjansen for hjemmeseieren til om lag 50 prosent (+- 5%). Det kan være interessant å se hvordan DSC Arminia Bielefeld har gjort det tidligere i samme posisjon, så her er tallene fra vår database: Når favoritter som dette (vi fant fire kamper) har Arminia vunnet tre ganger, spilt uavgjort en og tapt null.

Det har manglet målfester for Arminia her på SchücoArena i seriematchene. Vertene har scoret under ett mål i snitt (8 mål på 9 oppgjør). Forandring har skjedd i det siste, da 5 av disse nettkjenningene har kommet på de tre siste hjemmekampene. De har sluppet inn 13 mål på disse hjemmematchene.

U U T V T

SpVgg Greuther Fürth form og statistikk

Evnen til å ta poeng har vært knapp når SpVgg Greuther Fürth har spilt bortekamp. Svakelige 0 poeng er spilt inn på 9 bortemøter i Bundesliga til nå. Bortelaget har bare 0 seiere, i kontrast til 0 uavgjorte og 9 tap. SpVgg Greuther Fürth er fortsatt poengløse borte etter 9 bortekamper i Bundesliga. Det gjestende lag har spilt bortekamper mot andre lag fra samme tabellområde før denne sesongen. Det har bare vært trist, med to tap på like mange kamper. ni tap på rad for Greuther i bortekampene. Mange tøffe reiser har det blitt, sist gang laget høstet poeng på utebane var mot Paderborn for 245 dager siden.

Greuther klarer ikke få brikkene til å passe sammen foran mål og har nå surret seg gjennom 304 ligaminutter uten nettkjenning. Nielsen scoret det forrige. 181 minutter, man rekker å gjøre mye på den tiden! Det motstanderne til SpVgg Greuther Fürth ikke har maktet, på de 181 60-sekunderne, er å sette inn nettkjenning. Målvakten Sascha Burchert har stengt buret og jager nye minutter.

Greuther Fürth måtte nøye seg med resultatet 0-0 hjemme versus VfB Stuttgart (på 15. plass) sist; det i Bundesliga. Viergever (forsvar) var sitt lags nøkkelspiller med ratingen 7.61. Kampens profil slo én nøkkelpasning og vant 1 av 3 dueller.

Før den matchen ble det 0-0 hjemme mot FC Augsburg.

Greuther er outsidere i denne matchen, men ikke uten sjanse. Resultatene fra tidligere kamper (som bortelag i en kamp hvor hjemmelaget er moderat favoritt) er fire seiere, tre uavgjorte og tre tap (ti matcher).

Målteften til Greuther Fürth i seriematchene på bortebane har til nå vært rimelig tilbakeholden med 6 mål på 9 oppgjør. Forsvarsplanen har fram til nå vært like anvendelig som en redningsvest laget for gjess, og over tre mål er sluppet inn i disse borteoppgjørene. Hvor mange nettkjenninger får vi i denne? Minst tre, om vi skal spå basert på gjestenes tidligere bortekamper mot bunnlag som dem selv. Samtlige to slike har endt med minst tre mål (mot VfB Stuttgart og Hertha BSC).

Under lupen: Håvard Kallevik Nielsen

Nielsen har vært blant de startende elleve i 11 kamper for SpVgg Greuther Fürth i Bundesliga hittil (denne sesongen). Under disse 953 minuttene har han satt inn 1 mål, og tilrettelagt med 0 målgivende pasninger. R. Lewandowski er blant ligaens mest solide spisser, her sammenlignes de to.

SpVgg Greuther FürthH. Kallevik Nielsen
H. Kallevik Nielsen
Bayern MünchenR. Lewandowski
R. Lewandowski
11 (3) Kamper startet 18 (0)
953 Minutter spilt 1541